Èxit de les jornades sobre projectes autogestionats i assemblerisme i del 1er mercadet d’intercanvi 2014

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby featherDes de l’assemblea de l’Ecoxarxa de Castelló ens sentim molt satisfets amb la bona acollida de les jornades sobre projectes autogestionats i assemblearisme, que va tindre lloc el dissabte dia 15, i del 1er mercadet d’intercanvi amb moneda social, que es va desenvolupar al llarg del diumenge dia 16.

jornades_assemblearisme

Dissabte de matí diferents projectes, col·lectius i moviments socials amb dos trets en comú, l’autogestió i l’assemblearisme, van compartir experiències sobre la seua activitat i van parlar sobre com enxarxar-nos per col·laborar en els objectius comuns. De vesprada, companyes del projecte d’agroecologia Argilaga, ens va parlar sobre bones pràctiques assembleàries i del paper tant important que pot tindre la figura del facilitador. Les jornades van acabar  amb un taller introductori a la sobirania tecnològica i a la seguretat informàtica.

mercadet_16_març_3

Diumenge la plaça de l’Espai d’Art Contemporani de Castelló es va omplir per acollir a les diferents parades del 1er mercadet d’intercanvi amb moneda social de l’Ecoxarxa de Castelló. Us recordem que per poder adquirir productes als propers mercadets és necessari donar-se d’alta en el CES (sistema d’intercanvi).

Gràcies a totes per participar de les activitats del cap de setmana!

mercadet_16_març

Categories: Uncategorized